Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ümit Karan, Ali Koç’un Açıklamasına Cevap Verdi !

Eski futbolcu olan şu anda Spor yorumculuğu yapan Ümit Karan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kendisi hakkında yaptığı konuşmaya cevap verdi.

Eski futbolcu olan şu

Eski futbolcu olan şu anda Spor yorumculuğu yapan Ümit Karan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kendisi hakkında yaptığı konuşmaya cevap verdi.

Ali Koç’un, kendisi hakkında Eskişehirspor’da forma giydiği dönem hakkında açıklamalarına cevap veren Ümit Karan: ”Bana 2011 şike davası mahkemesinde ”Fenerbahçe’den para aldın mı?” diye sordular. Ben de ”Fenerbahçe’den neden para alayım? Ben Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemem.” dedim. Ben bunu teşvikten suçlandığım mahkemede kendimi savunmak için söyledim, X bir maçtan sonra söylemedim. Ben bunları söylerken Ali Koç da arka sırada oturuyordu. Bunları neden açıklamıyor merak ediyorum.” açıklamasında bulundu.

NE YAŞANMIŞTI?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün düzenlediği basın toplantısında: ”Ümit Karan’ın Eskişehirspor’da forma giyerken, paylaştığı bir anında söyledi. Galatasaraylı olduğı için gol atmak istemediğini söyledi. Gözlerime inanmadım. Younes Belhanda geçen sezon maçtan önce rakibi olan takımın tribünleriyle üçlü çektirdi. Bunların kalemşörleri vardır, olağanüstü durumları normalleştirmede doçent olmuşlardır. Ümit Karan ‘Dürüst’ olduğunu söylüyor. Programı sunan ‘Ben de sokakta Galatasaraylıyım’ diyor.” ifadelerini kullanmıştı.