Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UEFA Avrupa Ligi Final Maçı Ne Zaman?

Avrupa futbolunun kulüp bazında en önemli ikinci futbol organizasyonunda final heyecanı yaşanıyor. UEFA Avrupa Ligi finalinde Atalanta ve Leverkusen karşı karşıya gelecek. Bu sezon gösterdiği performans ile Bundesliga’da şampiyon olan Bayer Leverkusen, Atalanta karşısında kazanarak kupayı kaldırmak istiyor. Avrupa Ligi’nde Sporting Lizbon, Liverpool, Marsilya gibi takımları eleyerek adını finale yazdıran Atalanta ise Smaxxa, Lookman gibi deneyimli oyuncuları ile kupaya ulaşmaya çalışacak. Peki Atalanta – Leverkusen maçı ne zaman? Atalanta – Leverkusen saat kaçta? Atalanta – Leverkusen maçı hangi kanalda? Atalanta – Leverkusen maçını nereden şifresiz izleyebilirim? işte detaylar….

Avrupa futbolunun kulüp bazında

Avrupa futbolunun kulüp bazında en önemli ikinci futbol organizasyonunda final heyecanı yaşanıyor. UEFA Avrupa Ligi finalinde Atalanta ve Leverkusen karşı karşıya gelecek. Bu sezon gösterdiği performans ile Bundesliga’da şampiyon olan Bayer Leverkusen, Atalanta karşısında kazanarak kupayı kaldırmak istiyor. Avrupa Ligi’nde Sporting Lizbon, Liverpool, Marsilya gibi takımları eleyerek adını finale yazdıran Atalanta ise Smacca, Lookman gibi deneyimli oyuncuları ile kupaya ulaşmaya çalışacak. Peki Atalanta – Leverkusen maçı ne zaman? Atalanta – Leverkusen saat kaçta? Atalanta – Leverkusen maçı hangi kanalda? Atalanta – Leverkusen maçını nereden şifresiz izleyebilirim?

ATALANTA – LEVERKUSEN MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi final heyacanı başlıyor. Bu zorlu final mücadelesi İrlanda’da yaşanacak. Dublin şehrinde bulunan Dublin Arena’da oynanacak.

Atalanta – Bayer Leverkusen maçı 22 Mayıs (yarın)  Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak.

ATALANTA – LEVERKUSEN MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Avrupa futbolunun kulüp bazındaki en iyi ikinci organizasyonu olan Avrupa Ligi final müsabakası şifresiz olarak seyircilerin karşısına gelecek.

Atalanta – Leverkusen karşılaşması TV 8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

HAKEMLER BELLİ OLDU

Avrupa Ligi final karşılaşmasında Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek ve yardımcılıklarını ise Valise Florin Marinescu ve Mihai Ovidiu Artene üstlenecek.

Ayrıca karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Slovak Ivan Kruzliak olacak.