Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’nin Interpol Aracılığıyla Kırmızı Bültenle Aradığı 2 Kişi Kosova’da Yakalandı

Türkiye’nin Interpol aracılığıyla Kırmızı

Türkiye’nin Interpol aracılığıyla Kırmızı Bültenle aradığı iki kişi Kosova’da yakalanarak gözaltına alındı. Uyuşturucu kaçakçılığı ve soygun suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişinin Türkiye’ye iade edilmesi bekleniyor.

Türkiye’nin Interpol aracılığıyla aradığı iki kişi, Kosova polisi tarafından gözaltına alındı. Uyuşturucu kaçakçılığı ve soygun suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişinin Türkiye’ye iade edilmesi bekleniyor.

KOSOVA POLİSİNDEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Kosova polisinden yapılan açıklamada, “Birinci vakada, FAST birimi ile Viti Polis Karakolu arasındaki işbirliği sonucunda, Türk devlet yetkilileri adına Interpol tarafından uyuşturucu kaçakçılığı suçundan aranan ve 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 1960 doğumlu Türk vatandaşı M.K gözaltına alındı. İkinci vakada, FAST birimi ile Priştine Merkez Polis Karakolu arasında işbirliği sonucunda, Türk devlet yetkilileri adına Interpol tarafından soygun suçundan aranan ve 10 yıl hapis cezası bulunan 1983 doğumlu Türk vatandaşı İ.K. gözaltına alındı” ifadelerini kullandı.

Yakalanan iki kişinin Türkiye’ye iade edilmesi bekleniyor.