Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TRT Spor – İtalya – Türkiye Maçını Canlı İzle !

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlık maçı kapsamında A Milli Takımımız İtalya deplasmanına konuk oluyor. Bu özel maçın detayları belli olurken bu zorlu mücadele Bologna’nın Renato Dell’Are Stadı’nda oynanacak. Peki İtalya – Türkiye maçı ne zaman? İtalya – Türkiye maçı saat kaçta? İtalya – Türkiye maçı hangi kanalda? İtalya – Türkiye maçını nereden canlı izleyebilirim? İşte müsabaka hakkında tüm detaylar…

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası

Avrupa Futbol Şampiyona 2024 hazırlıkları kapsamında A Milli Takımımız İtalya deplasmanına konuk olur. Peki İtalya – Türkiye maçı ne zaman? İtalya – Türkiye maçı saat kaçta? İtalya – Türkiye maçı hangi kanalda? İtalya – Türkiye maçını nereden canlı izleyebilirim?

Zorlu müsabakayı Avusturya Futbol Federasyonu’ndan hakem Sebastian Gishamer yönetecek. Gishamer’in yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Andreas Heidenreich ve Santino Schreiner.

İTALYA TÜRKİYE MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

İTALYA – TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Bologna şehrinde bulunan Renato Dell’Ara Stadyumu’nda oynanacak İtalya – Türkiye müsabakası bugün TSİ 22.00’de başlayacak. İtalya – Türkiye müsabakası TRT Spor ekranlarından naklen olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

İtalya:

Donnaruma, Bastoni, Mancini, Scalvini, Di Lorenzo, Barella, Fagioli, Di Marco, Raspodari, Chiesa, Scamaca

Türkiye:

Mert Günok, Zeki, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Hakan Çalhanoğlu, okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız

İTALYA EURO 2024 B GRUBUNDA

A Milli Takımın konuk olacağı İtalya, EURO 2024’te mücadele edecek.

A Milli Takım EURO 2024’te Portekiz, Gürcistan ve Çekya’nın bulunduğu F Grubu’nda yer alıyor.

İtalya’nın grublardaki rakipleri ise İspanya, Arnavutluk ve Hırvatistan.

MONTELLA YÖNETİMİNDE 7. MAÇ

Türkiye Milli Takımı, Vincenzo Montella yönetiminde toplamda yedinci müsabakasına çıkacak. Ayrıca Montella kendisi ülkesi İtalya’ya karşı ilk defa A Milli Takımın başında çıkacak.

Vincenzo Montella yönetiminde oynadığı üç karşılaşmayı kazanan Türkiye, dördüncü maçında ise sahadan beraberlik ile ayrıldı. A Milli Takım Montella ile çıktığı 5. ve 6. maçlarda üst üste iki mağlubiyet aldı. Bu müsabakalarda 10 gol atan milliler kendi kalesinde ise 10 gol gördü.