Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzonspor Onursal Başkanı Ali Yılmaz; ”Ali Koç Yiğit Adamdır”

Trabzonspor’un Onursal Başkanı olan Mehmet Ali Yılmaz, geçtiğimiz gün oynanan ancak olaylı geçen Trabzonspor – Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un Onursal Başkanı olan

Trabzonspor’un Onursal Başkanı olan Mehmet Ali Yılmaz, geçtiğimiz gün oynanan ancak olaylı geçen Trabzonspor – Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

”FERNERBAHÇE BİR ŞEY YAPMADI”

Trabzonspor – Fenerbahçe maçındaki yaşanan olaylara sert tepki gösteren Yılmaz, ”Bu bize hiç yakışmadı, hazır şekilde stada gelmek bir organizasyondur. Bunu yapanlar cezasıs kalmamalı. Trabzon’da niye böyle provakosyon için sahaya geliyorlar? Her dakika şişe doldurdular sahayı! Güvenlik zafiyeti bir, giriş zafiyeti iki, önceden planlanma üç. Ne yapmaya çalıştılar? Fenerbahçe bir şey yapmadı ki! Kim oynarsa o kazanır, maçta ufak tefek hatalar olabilir.” ifadelerini kullandı.

”ALİ KOÇ YİĞİT ÇOCUKTUR ”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’u yakından da söylediği açıklayan Yılmaz sözlerine, ”Fenerbahçe’nin başkanı olan delikanlı adam Ali Koç, hiç sesini çıkartmadı. Tanıdığım için biliyorum: çok yiğit, delikanlı bir çocuktur. Zaten 30 puan fark var, böyle abartmanın alemi ne? Trabzonspor’un iyiliğini isteyenler böyle tribünleri dolduracak hıyarlarsa, daha önceden yapmaları gerekirdi. 30 puan fark olmadan.. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bizi 30 puan gerideyiz be, hiç böyle olmadık! Niye bunu kompleks yapıyoruz?” açıklamasında bulundu.