Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Önemli Açıklamalar!

Süper Lig ekiplerinden Ertuğrul Doğan basın toplantısından canlı açıklamalarda bulunuyor.

Süper Lig ekiplerinden Ertuğrul

Süper Lig ekiplerinden Ertuğrul Doğan basın toplantısından canlı açıklamalarda bulunuyor.

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören açıklamasında, “Şehrimizin bütün dinamikleriyle bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Bu sezon şampiyonluk yrışında bulunan iki kulübün başkan ve yöneticileri ortamı fazlasıyla germiştir. Trabzonspor – Fenerbahçe arasında tamamen sahada kalmasını arzu ettiğimiz ancak iki tarafta da maalesef var olan küçük bir holigan kesimin rekabete verdiği zarar ortadadır.” dedi.

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, “Müsabaka boyunca rakip futbolcuların tahrik ve provokasyonlarını objektif biçimde değerlendirmek gerekir. Sonuçlarını tavsip etmesek de rakip takım oyuncularının tümüyle tribünlere yönelik tahriklerği belirleyici olmuştur. Müsabaka sonrası gereken yazılı ve görsel medyada gerek sosyal medyada Trabzons şehri ve camiasına yönelik acımasız, mesnetsiz, hakkaniyetten yoksun, iftira maiyetindeki karalama kampanyasının kabul edilmesi mümkün değildir. Trabzon ve Trabzonspor düşmanlığını görev bilen bu kişilerin suç unsurları içeren paylaşımlarıyla ilgili hukuk birimimiz gerekli işlemleri yapmaktdır.” ifadelerini kullandı.

“HESABINI BİZE VERECEKLER”

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, “Konuşulacak çok şey var ama işin sonunda söyleyeceğimi başında söyleyeyim. Türkiye’de hiç kimse, hiçbir camia, hiçbir kurum, hiçbir basın bu güzide şehrimizin şerefli taraftarları hakkında bugüne kadar konuştuklarının hesabını bize verecekler. Bu konuşanlar, bu davranış şekli Trabzonspor camiası tarafından unutulmayacak, hesabı tek tek sorulacak.” sözlerini sarf etti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan,” Açık açık söylüyorum. İki takım üerine kurulan bir lig, iki takım üzerine oynanan bir oyun, net olarak söylüyorum, iki takımın mücadelesinin Anadolu takımlarına yansıtılması. Anadolu takımlarından hunharca hesap sorulur gibi tüm sezon boyunca haklarının gasp edilmesi.. Trabzonspor, Anadolu’nun ağabeyidir, en büyük savunmacısıdır. Be şehrin taraftarları ve gençleri, futboldan ciddi anlamaktadır. Sahada neyin ne ne olduğunu görmüştür. Bu uzun zamandır bizleri, şehrimizi, Anadolu takımlarının başkalarını, yöneticilerini sezon başından beri germektedir. Trabzonspor maçlarında devreye girmeyen VAR’daki sahtekarlar, Galatasaray ve Fenerbahçe maçları olunca 3-5 pozisyon geriye giderek bir şekilde bir bahane üreterek 90’larda, 90 artılarda yapılanları bu insanlar görmüyor mu Bu kadar insan, iki takım dışındaki insanlar nedir? Kimsenin aklı çalışmıyor, anlamıyor mu! Anadolu’da niye tepki görüyorsunuz, Trabzon’da niye tapki görüyorsunuz! Varsa yoksa kendi haklarınız..” dedi.

“FENERBAHÇE İLE ARAMIZDA SORUN YOK”

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, ” Ali Koç Bey çok güzel açıklamalr yaptı. Çok teşekkür ederim. Doğrudur. Ali Bey ile maçtan önce konuştuk. Bizim Fenerbahçe Yönetim Kurulu ile aramızda hiçbir sıkıntımız yoktur! Üzerine basarak söylüyorum. Ali Bey maçtan önce beni aradı, durum hakkında bilgi aldı, konuştuk, yöneticilerle görüştük. Kadıköy’de bizi misafir ettikleri gibi, Trabzon misafirperverliğini göstermek için kendileriyle görüştük. Ali Bey örnek verdi, ‘oğlumu Ertuğrul’a emanet ettim’ dedi, doğru dedi. Trabzon’a oğlunu gönderdiği zaman benim kendi çalışanlarımca ilgilendi, gezdirdi. Gayet de güzel yaptı beni aramakla. Bunun böyle olması lazım. Üzerine basarak söylüyorum. Benim de oğlum Galatasaray maçına gideceği zaman Dursun Başkan’ı, Beşiktaş maçına gidecekse Hasan Başkanı’ı arayabilirim. Bunlar futbolun güzelliği.” ifadelrini kullandı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan,” İlk golden önce faul için VAR’ın devreye girmemesi, penaltıda kırmızı kartın  verilmemesi, üçüncü golden önceki yine faulün verilmemesi.. Bunun gibi şeyler gerçekten, bizim seyircimizi tahrik etmiştir. Bu doğrudur. Bu bizi de çok üzüyor. Şunu asla unutmamak lazım. Biz geldiğimiz günden beri adalet diyoruz, yıllardır adalet diyoruz. Kendi içimize de bakacağız. Sahada ne olursa olsun, seyircimiz ne kadar davasında haklı olur olsun, ki haklıdır, hiçbir şekilde sahanın içerisine müdahale olmaması gerekiyordu.” dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, “Trabzonspor Kulübü yönetimi, Trabzonspor’un hakkını savunur. Biz böyle yaparak haklı davamızda haksız oluyoruz. Sahaya inmekle, sahada birine bir şey yapmakla bir şey olacaksa kralını yaparız. İşler böyle yürümüyor. Yıllardır böyle yürümediğini gördük. Bu yaptığımız işler,in bize zarar vermekten başka getirisi yok. Trabzonspor sahasında olan olaylardan dolayı cezayı hak etmiş, ceza alması gerekir. Çok net söylüyorum.”  açıklamasında bulundu.