Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Personeller Tarafından Dövüldü

Trabzon’un Tonya ilçesi Belediye Başkanı olan Osman Beşel, makam odasında tartıştığı 2 belediye çalışını tarafından darbedildi. Yaralanan Belediye Başkanı hastaneye kaldırılırken, 2 şüpheli polisler tarafından gözaltına alındı.

Trabzon'un Tonya ilçesi Belediye

Trabzon’un Tonya ilçesi Belediye Başkanı olan Osman Beşel, makam odasında uzun süre tartıştığı belediye personelleri tarafından darbedildi ve sonrasında Osman Beşel sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı, 2 şüpheli ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yaralanan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, sağlık ekiplerinin müdahelesi tarafından tedavi altına alında. Belediye Başkanı’nı makam odasında darbeden iki şüpheli ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, sosyal medya hesabından konu hakkında yaptığı açıklamada; ”Bu saldırı aynı zamanda Tonya halkının iradesine saldırıdır. Saldırganların hukuk içerisinde hak ettikleri cezayı alması için ne gerekiyorsa yapacağız. Olayın sonuna kadar takipçisi olacağım. Başkanımıza çok geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.