Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toni Kroos, Futbolu Bırakacağını Açıkladı !

Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Alman yıldız Toni Kroos, sürpriz bir karar aldı. Alman yıldız Toni Kroos, EURO 2024’ten sonra futbolu bırakacağını açıkladı.

Real Madrid ile sözleşmesi

Real Madrid ile sözleşmesi bu sezon sonu bitecek olan Toni Kroos sürpriz şekilde futbolu bırakacağını açıkladı. sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki Alman yıldız, EURO 2024’ün ardın futbol kariyerini noktalayacağını açıkladı.

Toni Kroos’un açıklamaları şu şekilde;

”17 Temmuz 2014 – Real Madrid’3 imza attığım gün, hayatımı değiştiren gün. Dünyanın en büyük kulübünde yeni bir dönemin başlangıcıydı. 10 yıl sonra sezon sonunda bu bölüm sona eriyor. O başarılı dönemi asla unutmayacağım. Beni açık yüreklilikle karşılayan ve bana güvenen herkese teşekkür ederim. Özellikle de ilk günden son güne kadar gösterdiğiniz ilgi ve sevginiz için siz sevgili Madridlilere teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda bu karar, aktif futbolculuk kariyerimin Avrupa Şampiyonası’ndan sonra sona ereceği anlamına da geliyor.

Her zaman söylediğim gibi; Real Madrid benim son kulübüm ve öyle kalacak. Kararımı vermek için doğru zamanı bulduğum ve bunu kendi başıma seçebildiğim için mutlu ve gururluyum. amacım her zaman kariyerimi performans seviyemin zirvesinde bitirmekti.

Şu andan itibaren tek bir düşünce var; Haydi 15! Haydi Madrid!”