Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tokat’ın Turhal İlçesinde Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı! 1 Ölü, 1 Yaralı

Tokat’ın Turhal ilçesinde motosiklet

Tokat’ın Turhal ilçesinde motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada ağır yaralanan 2 kişi biri olan Berat Polat kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tokat’ta motosiklet ile otomobil çarpıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 kişiden Berat Polat hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

MOTOSİKLET İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Kaza, Tokat Turhal yolu Vali Zekai Gümüşdiş Bulvarında bulunan bir benzinlik önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosiklet sürücüsü Berkay P. (16) ile Eray T. yönetimindeki 60 FK 559 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten yaklaşık 50 metre ileriye savrulan motosikletteki 2 kişi, Kazada ağır yaralandı.

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILAN 1 GENÇ KURTARILAMADI

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Berat P.’yi üniversite hastanesine, Hasan E.’yi ise Tokat Devlet Hastanesine kaldırdı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Berat P. hayatını kaybetti. Hasan E.’nin ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Kazayla ilgili incelemeler devam ediyor.