Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tokat’ın Erbaa İlçesinde İhbara Gidilen Evde Patlama: 5’i Jandarma Personeli 7 Yaralı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde jandarma ekipleri, jandarma ekipleri bir ihbar üzerine bağ evine gitti. Ekipler eve girdikleri esnada patlama meydana geldi. Patlamada 5’i jandarma personeli 7 kişi yaralandı.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde jandarma

Olay Erbaa ilçesine bağlı Karakaya beldesi Hürmüzlü köyünde bulunan bir bağ evinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ihbar üzerine bağ evine giden jandarma ekipleri, eve girdikleri esnada patlama meydana geldi.

PATLAMADA 5’İ JANDAMRA PERSONELİ 7 KİŞİ YARALANDI

Patlamada, 5 jandarma personeli ile Sefa K. ve Ahmet K. yaralandı.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TOKAY VALİSİNDEN AÇIKALAMA

Patlama ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, “Erbaa ilçemizin Karayaka beldesinde yaşanan patlamada yaralanan Jandarma personelimiz ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Olayla ilgili gerekli araştırma ve soruşturma titizlikle yapılmaktadır. Ancak ilk bulgulara göre olayın aileler arası bir husumetten kaynaklandığı anlaşılmaktadır.” ifadelerini kullandı.