Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF’den Yayın İhalesi Açıklaması !

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yayın ihale komisyonu’nun yayın ihalesi için gerekli dökümanları teslim alma süresini bir hafta uzatıldığını açıkladı.

TFF, yayın ihale süresi hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye futbol Federasyonu yaptığı açıklamada evrak alma süresinin 1 hafta uzatıldığını açıkladı.

1 HAFTA UZATILDI

Türkiye Futbol Federasyonu internet sitesinden yaptığı açıklamada :

”  Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği temsilcilerinin yer aldığı Yayın İhale Komisyonu, daha önce 26 Ocak 2024 saat 17.00 olarak belirlenen ihale dokümanlarının en son teslim alınma süresinin bir hafta uzatılarak 2 Şubat 2024 saat 17.00 olarak belirlenmesine karar verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2024 – 2025, 2025 – 2026 ve 2026 – 2027 futbol sezonlarına ilişkin TFF Süper Lig ve TFF  1. Lig  Müsabakaları Yayın Haklarının Devri hakkında düzenlenecek ihale, ihale Genel Şartnamesi’ne ve her bir pakete ilişkin Özel Şartnamelere uygun olarak kapalı teklif ve pazarlık usülüyle yapılacaktır. Yayın ihalesinin, ihale Genel Şartnamesi ve her bir pakete ait Özel Şartnamelerine eklerini satın alma süreci devam etmektedir.” denildi.