Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF Seçiminde Kriz! Ali Koç, Büyükekşi’nin Yanında Oturmadı!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanını seçmek için Ankara’da toplanan 4 büyük kulübün başkanı salona katılım gösterdiler. Oylamaya geçilmeden önce Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan yan yana oturduğu bölümde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un sandalyesi boş kaldı. Ali Koç’un Fenerbahçe yöneticilerin oturduğu bölüme geçtiği görüldü.

TFF seçimli genel kurul için Ankara’da toplanan futbol ailesi TFF’de yeni dönem için tam kadro katılım gösterdi.

4 büyük kulübün başkanları 2 adaylı seçim öncesi JW Marriot Hotal’deki yerlerini aldı. Adayların konuşması öncesi salonda çekilen kareler dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. TFF’nin mevcut başkanı Mehmet Büyükekşi, yeni başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 4 büyük lkulüp başkanı için ayrılan bölüme Fenerbahçe Başkanı Ali Koç katılmadı.

ALİ KOÇ, FERNERBAHÇELİ YÖNETİCİLERİN YANINA GEÇTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için ayrılan Mehmet Büyükekşi’nin hemen yanındaki koltuk boş kaldı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan yan yana otururken Ali Koç Fenerbahçe yöneticilerinin yanında yer aldı.