Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftarium24 – Las Palmas – Real Madrid Maçını Canlı İzleme !

İspanya LaLiga’nın 21. haftasında

İspanya LaLiga’nın 21. haftasında Las Palmas – Real Madrid karşı karşıya gelecek. Futbol severlerin en çok merakla beklediği haberlerdejn birisi de Arda Güler’in bu müsabakada oynayıp oynamayacağı. Geçtiğimiz haftalarda Arandina ve Atletico Madrid maçlarında süre alan Arda Güler, iki haftadır sahalara çıkamıyor. Arda Güler Las Palmas mücadelesinde opynayacakmı? Las Palmas – Real Madrid maçı ne zaman? Las Palmas – Real Madrid maçı saat kaçta? Las Palmas – Real Madrid maçı hangi kanalda? Las Palmas – Real Madrid maçını canlı nereden izleyebilirim?

İspanya LaLiga’nın 21. haftasında Real Madrid, Las Palmas deplasmanına konuk olacak. Lig’de maç eksikliği ile Girona’nın arkasında yer alan Real Madrid bu maçı kazanıp LaLiga’nın lideri olmak istiyor. Türk futbol severlerinde merakla beklediği bu maçta Arda Güler  forma giyecekmi ? En çok merakla beklenen sorulardan birisi bu. Peki Las Palmas – Real Madrid maçı ne zaman? Las Palmas – Real Madrid maçı saat kaçta? Las Palmas – Real Madrid maçı hangi kanalda? Las Palmas – Real Madrid maçını canlı nereden izleyebilirim?

ARDA GÜLER OYNAYACAKMI ?

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti’nin görev vermesi durumunda, Milli futbolcu Arda Güler bu mücadelede forma giyebilecek.

Las Palmas – Real Madrid Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

LaLiga’nın 21. haftasında Las Palmas – Real Madrid‘i konuk edecek. Maç bugün TSİ 18;15‘te S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Las Palmas – Real Madrid Maçını Canlı İzlemek İçin Buraya Tıklayınız !!!

LAS PALMAS – REAL MADRİD maçını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justtv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak siteler üzerinden izlemeyiniz.