Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftarium24 – İstanbulspor – Fenerbahçe Maçını Canlı İzleme!

Trendyol Süper Lig’in 19.

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında averaj ile lider olan Fenerbahçe, bir diğer İstanbul ekibi olan İstanbulspor’a konuk oluyor. Lig’in devre arasına galibiyetle başlamak isteyen Fenerbahçe, İstanbulspor’u yenip şampiyonluk yolunda büyük adım atmak istiyor. Peki İstanbulspor – Fenerbahçe maçı ne zaman? İstanbulspor – Fenerbahçe maçı hangi kanalda? İstanbulspor – Fenerbahçe maçı saat kaçta? İstanbulspor – Fenerbahçe maçını hangi kanaldan izleyebilirim? İşte müsabakaya dair tüm detaylar..

Lig’in ikinci yarısına lider giren Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük adımlar atmayı başardı. Ezeli rakibi galatasaray’dan averaj farkı ile önde olan sarı – lacivertli ekip konuk olacağı İstanbulspor mücadelesinden 3 puanı kapmak istiyor. İstanbulspor – Fenerbahçe maçı ne zaman? İstanbulspor – Fenerbahçe maçı hangi kanalda? İstanbulspor – Fenerbahçe maçı saat kaçta? İstanbulspor – Fenerbahçe maçını hangi kanaldan izleyebilirim? İşte müsabakaya dair tüm detaylar..

İstanbulspor – Fenerbahçe Maçının Hakemi Kim?

Trendyol süper lig’in 19. haftasında karşılaşacak olan İstanbulspor – Fenerbahçe mücadelesini Volkan Bayarslan yönetecek.

Fenerbahçe’nin Muhtemel 11’i

  • Livakovic
  • Mert – Serdar – Oosterwolde – Ferdi
  • İsmail – Crespo
  • Cengiz – Szymanski – Tadic
  • Dzeko

 

İstanbulspor – Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Trendyol Süper lig’in 19. haftasında karşılaşacak olan İstanbulspor – Fenerbahçe mücadelesi 7 Ocak Pazar günü 16.00‘da oynanacak. Bu dev mücadeleyi beIN Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

İSTANBULSPOR – FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN !!!

İSTANBULSPOR – FENERBAHÇE Karşılaşmasını  lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justtv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak siteler üzerinden izlemeyiniz.