Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftarium24 – Fenerbahçe – Konyaspor Maçını Canlı İzleme !

Trendyol Süper Lig’in ertelenen

Trendyol Süper Lig’in ertelenen 16. hafta mücadelesinde Fenerbahçe – Konyaspor’u konuk ediyor. İsmail Kartal ve öğrencileri şampiyonluk yolunda bu mücadeleyi kazanarak bir adım daha ileri gitmek istiyorlar. Peki Fenerbahçe – Konyaspor maçı ne zaman? Fenerbahçe – Konyaspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe – Konyaspor maçı hangi kanalda? Fenerbahçe – Konyaspor maçını nereden izleyebilirim? İşte mücadele hakkında tüm detaylar..

Trendyol Süper Lig’de ezeli rakibi Galatasaray ile averaj farkla önde olan Fenerbahçe konuk edeceği Konyaspor’u mağlup edip şampiyonluk yolunda büyük adımlar atmak istiyor. Peki Fenerbahçe – Konyaspor maçı ne zaman? Fenerbahçe – Konyaspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe – Konyaspor maçı hangi kanalda? Fenerbahçe – Konyaspor maçını nereden izleyebilirim? İşte mücadele hakkında tüm detaylar..

 

FENERBAHÇE – KONYASPOR MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe

  • Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko

Konyaspor

  • Deniz, Ahmet Oğuz, Adil, Uğurcan, Guilherme, Oğulcan, Soner, Muric, Cicaldau, Moreno, Nelson Oliveira

FENERBAHÇE – KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe – Konyaspor mücadelesi bu akşam 20.00’de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda başlayacak. Bu mücadeleyi beIN Sports ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE – KONYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!!!

FENERBAHÇE – KONYASPOR maçını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justtv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak siteler üzerinden izlemeyiniz.