Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Survivor Yarışmacısı Poyraz, Dominik Bir Ailenin Evini Soydu

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor yarışmasında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yarışmada acil durum konseyini toplayıp açıklama yapan Acun Ilıcalı, yarışmacı Yiğit Poyraz’ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yaptığını söyledi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında acil durum konseyini toplayıp açıklama yapan Acun Ilıcalı, Yiğit Poyraz’ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yaptığını açıkladı.

“SURVİVOR TARİHİNİN HİÇ GÖRMEDİĞİ YAŞANMAMIŞ BİR CEZA VERECEĞİZ”

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasının 56. bölümünde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Mavi takımda mücadele eden Yiğit Poyraz acil durum ada konseyine çıktı. Acil durum ada konseyinde sunucu Acun Ilıcalı, “Yıllarca Survivor çektim. Fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı ve konunun muhatabı Poyraz! Akıl tutulması yaşadı. Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz.

“EVE BİLDİĞİNİZ ÇUVALLA GİRİYOR”

Konu şu arkadaşlar; Poyraz dere kenarı kamptan çıkarak, ciddi bir mesafe alarak, medeniyetin olduğu alana, bir Dominik vatandaşının evine giriyor. Eve bildiğiniz çuvalla giriyor. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle dolu bir ev. Dominikli ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup yoluna devam ediyor. Adam normal şartlarda polise gidecek. Polis gelip Poyraz’ı alacak. Normal şartlarda durum bu, biz müdahale ediyoruz…

“15 ÖDÜLDEN YARARLANAMAYACAKSIN”

Sana Survivor tarihinde görülmemiş, yaşanmamış bir ceza vereceğiz. Bu yaptığın cüretteki son nokta. Eğer tek başınaysan 15 ödülden yararlanamayacaksın. İtiraf eden varsa ‘Ben de varım’ diyen varsa Poyraz’ın cezasını indirime gideceğiz.

DİĞER VİDEOLAR