Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor Yazarları Galatasaray – İstanbulspor Maçı İçin Nedediler ?

Trendyol Süper Lig’in 22.

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray – İstanbulspor’u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi Galatasaray 3-1 kazanmayı başardı. Maçın ardından Spor Yazarları Galatasaray – İstanbulspor maçını değerlendirdi.

UĞUR MELEKE – HÜRRİYET

” Ancak Süper Lig’in son şampiyon teknik adamı Okan Buruk’un bence en önemli özelliklerinden biri, hemen her futbolcuyla empati kurup, kalp kazanmayı becerebilmesi. Bu mevkiye atamayla değil hak ederek geldi, Elazığ ile küme düşmeyi, Göztepe’yle ikinci ligi yaşadı. Akhisar’la kupa, Başakşehir’le şampiyonluk kazandı. Bence de bu deneyim repertuvarı ona Zaha’yı da, Kerem Aktürkoğlu’nu da, Icardi’yi de doğru idare sanatında ustalık kazandırdı. Trabzon’da kalbini kazandıklarından Zaha çıkmıştı sahneye. Dün de Kerem çıktı aldı 3 puanı.”

BÜLENT TİMURLENK – SABAH

” İstanbulspor’un golünde Kaan Ayhan’ın dalgınlığı, Süper Lig seviyesinde yenemeyecek golü getirirken, kader anı VAR’dan gelen doğru penaltı kararıydı. 0-2’den de döner miydiG.Saray bilinmez ama o dakika ağızlara sürülmüş acı biber etkisi bıraktı Buruk’un takımında. Oyun kimi çağırıyorsa onu aldı Okan Buruk. İstanbulspor’un 2. yarıda bir hücumda bırakan oyunda Kerem Aktürkoğlu’nun firikik golünden daha fazlası 3 puan isteyen surat ifadesi getirdi 3 puanı. 90 dakika, G.Saray yönetiminin sol bek, orta saha ve Boey gidecekse acil sağ bek transferi yapması gerektiğinin fotoğrafıdır. Bu çerçevelenip asılacak değil, transferlerle yakılacak bir fotoğraf.”

SERKAN KORKMAZ – FOTOMAÇ

” Kerem Aktürkoğlu aynı modu açtı ve penaltıdan sonra bir de frikik golüne imza attı. Nevi şahısa münhasır bir tpçu Kerem, ne olursa olsun, nasıl oynarsa oynasın onu ” vazgeçilmez” kılan çok sıra dışı özelliklere sahip. Derdi hep rakip kaleyle ve bir şekilde o hedefine ulaşmaktan asla geri adım atmıyor. Aktürkoğlu’nun anlamayabilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz ancak takdir etmek zorunda bırakıyor sizi. Tıpkı benim yapmış olduğum gibi. Belki yeteneğin, oyun zekanla değil ama hırsın ve gole adanmışlığınla tüm futbolcular için örnek alınması gereken bir numaralı karektersin. Helal olsun sana Kerem Aktürkoğlu.” dedi.