Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor Yazarları Beşiktaş – Trabzonspor Maçı İçin Ne Dedi !

Trendyol Süper Lig’in 24.

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor’u konuk etti. Mücadeleyi Beşiktaş, Semih Kılıçsoy’un attığı 2 golle 2-0 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra spor yazarları Beşiktaş – Trabzonspor maçını değerlendirdi.

GÜLTEKİN ONAY ( Semih Kılıçsoy Böyle İstedi)

” Dün Semih Kılıçsoy dışında üzerine çok da fazla konuşalacak bir maç olmadı. Beşiktaş, kazanma arzusu ve oyun disiplini ile krizdeki rakibini geçerken siyah beyazlıların iyi futbol oynadığını söylemek iyimseyirlik olur. Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar takıma katılıp, Rachid Ghezzal da hazır olunca Beşiktaş’ın hücum gücü daha da yukarı çıkacaktır.” ( HÜRRİYET)

ALİ ECE (Süper Semih )

” Semih sahadayken top sürekli ona gelsin istiyorsunuz, Beşiktaş’ın kalan oyuncularının kalite yetersizliği nedeniyle top Semih’e az gelse de öz geldi. Attığı ilk golde Simih soluyla öyle nefis bir şut attı ki adeta ” Benim zayıf ayağım yok, diğer ayağım var.” demeye getirdi. Semih ilk golde soluyle vururken ikinci golde sağıyla adeta rakiplerini peşinden sürürndürdü. Cruyff futbolda her dezantajın bir avantajı vardır yeter ki kullanmayı bilin derdi. Semih’i izlemeye doyamıyorum, keşke sağında Sergen Yalçın dönemi seviyesindeki Ghezzal veya 2016 model Quaresma, solunda Şenol Güneş dönemindeki Babel, arkasında Sosa-Talisca kalitesindeki oyuncularla oynayabilse de daha çok ve daha etkili olabileceği pozisyonlarda topla buluşabilse.” ( FANATİK)

ERMAN ÖZGÜR (Tek Yıldızlı Derbi )

”Beşiktaş için bu galibiyetin en önemli detaylarından biri topa sahip olma sevdasına düşmeyip biraz daha haddini bilerek oynamak oldu. Evet, Siyah-Beyazlılar kazandı ama her iki takım da dün akşam sınıfı geçemedi. Beşiktaş ile Trabzonspor arasında tek fark vardı, o da Semih Kılıçsoy.” (FANATİK)

BÜLENT TİMURLENK (Agüero’ya Selam Olsun)

” Koca futbol sahasında tek başına maç almak, basketbolda 40 sayı atmaya benzemez. Dün Semih bunu, zor olanı yaptı. İkinci golde rakip savunmayı darbeli matkap gibi geçip vurduğunda sahadaki diğer 21 futbolcudan da farkını ortaya koydu. Yaş dediğin ehliyet sınavı için, burası futbol sahası.. 16 yaşında İspanya’ya üzerine 3 beden büyük eşofmanla gelen, Smih’in çok sevdiği Kun Agüero’ya selam olsun. 4 maçtır kaybeden Trabzonspor’u, başkanı da hocası da kötü yönetiyor. Sahadaki oyun zirvedeki iki takımdan neden 24 ve 26 puan geride kaldığının göstergesiydi. İki kılıç darbesi gecenin özeti.” (SABAH)