Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor Yazarları Beşiktaş – Adana Demirspor Maçını Değerlendirdi !

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş – Adana Demirspor’u konuk etti. Mücadele 0-0 eşitlikle bitti. Mücadeleden sonra Spor Yazarları Beşiktaş – Adana Demirspor maçını değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig'in 22.

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş – Adana Demirspor’u konuk etti. Mücadele 0-0 eşitlikle bitti. Mücadeleden sonra Spor Yazarları Beşiktaş – Adana Demirspor maçını değerlendirdi.

UĞUR MELEKE :

” Üçüncü bölgede denemeler yaptılar, tamamlayamadıkları hücumlarda da Beşiktaş’a ciddi geçiş fırsatları tanıdılar. İlk devrede topa Adana Demirspor sahipti ama kontra pozisyonları bulan taraf Beşiktaş’yı. Ben dün ilk 45 dakikayı izlerken Fernando Santos’un Yunanistan’ını anımsadım doğrusu. Temposuz maçlar. Blok halinde kapanan ve geçişlerle fırsat kollayan bir takım. İkinci yarıyı kırmızı kartla başlayınca senaryo tamamıyla değişti elbette. Hikmet Karaman sol bekte Abdürrahim’i koyup, kontra tehdidi Yusuf Erdoğan’ı öne atıp, bir bakıma 4-5-0’a döndürdü takımı. Fernando Santos’sa Tayfur/Ghezzal değişikliği yaparak aynen Pendik maçı ikinci yarısı gibi merkezi ikiye düşürdü ve Cezayir’li 10 numara rolünde kullandı. Bu bölümde planları tutan tarafın Hikmet Karaman olduğunu söyleyebiliriz zira 45 dakika eksik oynadıkları bir maçtan bir puanla çıkmış oldular. Beşiktaş adına ikinci yarıda birkaç pozisyon olsa da, 11’e 10’ken dahi oyunu rakip ceza alanına yığıp, rakiplerini boğduklarını söyleyebiceğimiz bir tablo yoktu sahada.” (HÜRRİYET)

GÜLTEKİN ONAY:

” Dün Adana  Demirspor, 10 kişi kaldıktan sonra yapılan ofansif hamlelerde geç kalındı. Ante Rebic daha önce girmeliydi. Girdikten sonra da tek sorumluluk alan o idi. Ayrıca takımın seyirci heycanlandıran tek oyuncusu Semih Kılıçsoy sahada kalmalıydı. Zaten hiç çıkmayan rakip karşısında gol için daha fazla risk alınmalıydı. Kadro kalitesi ve eksikler üzerinden değerlendirmek bir yere kadar. Ligde 45 gol yemiş bir Pendikspor ve 7-8 oyuncusu ayrılmış 10 kişi Adana Demirspor’a gol atamamış olmak bu durumun açıklaması değil. Fernando Santos ve ekibi sanırım Adana Demirspor’un  puanına bakarak tanımadığı rakibi yanlış değerlendirmiş. Dünkü oyunun tek izahı bu olsa gerek.” ( HÜRRİYET)

ALİ ECE:

” DemirEge derin  oyun kuruculuğu fena yapmıyor ama pasını verdikten sonra fazla pasif kalıyor, Gedson ise iki maçtır çok kötü halbuki Fernando Santos’un tribünden izlediği Rize deplasmanında güçlü bir toparlanma sinyali vermişti. Gedson ve Demir Ege’nin Sosa tipi bir yönlendirici lider orta sahaya ihtiyacı var, Tayfur ise adeta Sosa’nın tam tersi bir oyuncu. Bu Tayfur’un orta sahada deneme işinden bir an önce vazgeçilmesi ve çok iyi bir Sosa tipi lider orta saha transfer edilmesi şart: Çölde uzun süre kalmış bir insanın suya ihtiyacının futbol versiyonu gibi! Svensson, Onur’dan Emrecan da Meraş’tan daha iyiydi ama Beşiktaş’ta kriterin Meraş olmaması gerekiyor, ondan Beşiktaş seviyesinde hiçbir şeyin ölçüsü olmaz! Santos’un bu kadroyla işi zaten çok zor ancak dün kanadı kırık üstelik 10 kişi kalmış Adana Demirspor karşısında yaptığı tercih hatalarıyla kendi işini daha da zor hale getirdi.” (FANATİK)