Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sosyal Medyada Provokatif Paylaşımlar Yapan 104 Şüpheliye İşlem Başlatıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize yönelik sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı olarak Bölücü Terör Örgütünü (BTÖ) öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan şu ana kadar 126 hesap yöneticisi ve kullanıcısı şüphelinin tespit edildiğini, 104 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlendiğini ve haklarında adli işlem başlatıldığını açıkladı.

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, provakatif amaçlı olarak Bölücü Terör Örgütünü (BTÖ) öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan şu ana kadar 126 hesap yöneticisi ve kullanıcısı şüphelinin tespit edildiğini, 104 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlendiğini ve haklarında adli işlem başlatıldığını açıkladı.

22 ŞÜPHELİDEN 14’Ü YAKALANDI 8’İ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bakan Yerlikaya, “Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele, Güvenlik Daire Başkanlığı ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında yurt içinde tespit edilen 22 şüpheliye yönelik yapılan operasyonda 14’ü yakalandı. 8’i ile ilgili çalışmalar devam etmektedir.” dedi.