Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Sivas’ta Karşı Şeride Geçerek Devrilen Tırın Yükü Otomobilin Üzerine Düştü: 1 Ölü, 4 Yaralı

Sivas’ta karşı şeride geçerek devrilen alçıpan yüklü tırda bulunan yük otomobilin üstüne düştü. Otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı.

Sivas’ta alçıpan yüklü bir tır karşı şeride geçerek devrildi. O esnada tırın devrildiği alanda ilerleyen otomobilin üzerine dökülen alçıpanlar sürücünün hayatını kaybetmesine sebep oldu. Otomobilde bulunan 4 kişi de ağır yaralandı.

DEVRİLEN TIRIN KASASINDAKİ ALÇIPANLAR OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Kaza, Sivas Gürün-Darende karayolunun Çayboyu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.A. yönetimindeki tır sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda karşı şeride geçerek devrildi. Tırın dorsesinde bulunan alçıpanlar C.K. idaresindeki otomobil üzerine düştü.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 4 KİŞİ AĞIR YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hurdaya dönen otomobilde sıkışan Ç.K., A.K., A.O.G. ve A.K.’yi sıkıştıkları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaptığı incelemelerde sürücü Ç.K.’nın hayatını kaybettiğini 4 kişinin de ağır yaralandığını belirledi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Gürün Devlet Hastanesi’ne oradan da Sivas’taki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili incelemeler devam ediyor.

DİĞER VİDEOLAR