Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şırnak’ın Cizre İlçesin’de Dicle Nehrine Atlayan Genç Kızın Cesedi Suriye’de Bulundu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 27

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 27 Kasım’da Dicle Nehrine atlayan iki kız kardeşten biri kurtarılmıştı. Diğeri ise ekiplerin yoğun arama çalışmalarına rağmen bulunamamıştı. Akıntıya kapılarak gözden kaybolan Zelin Çalış’ın cansız bedeni Suriye’de Hane Köyü civarından köylüler tarafından bulundu.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 27 Kasım’da Dicle Nehrine atlayan iki kardeşten Zelal Çalış çevredeki balıkçılar tarafından kurtarılmıştı. Zelin Çalış ise çevrede geniş çaplı aramalarda bulunamamıştı. Zelin Çalış’ın cansız bedeni Suriye’nin Hane Köyü civarında köylüler tarafından bulundu.

ZELİN ÇALIŞ’IN CESEDİ SURİYE’DE BULUNDU

27 Kasım’da Cizre Belediyesi Dalgıç ekipleri, Van Emniyet Müdürlüğü Su Altı Amirliği, Diyarbakır ve Şırnak AFAD ekipleri ve Van AFAD ekipleri Kurbağa Adamlardan oluşan dört ayrı ekip su altında, su yüzeyinde ve havadan drone desteği ile Zelin Çalış’ı arama kurtarma çalışmaları yürütülmüştü. Dört ayrı ekibin dört botla Irak sınırına kadar arama kurtarma çalışmaları gerçekleştirmişti. Ancak kayıp Zelin’in cansız bedenine ulaşılamamıştı.

Zelin Çalış’ın cansız bedenine Suriye’de Hane Köyü civarında bulundu. Hane köyü sakinlerinin haber vermesi ile AFAD ekipleri köye doğru yola çıkarak Zelin Çalış’ın cansız bedeni sudan çıkarıldı. 10 gündür devam eden arama kurtarma çalışmaları da sona erdi.