Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinan Ateş’in Ablasından Halil Umut Meler Paylaşımı!

2022 yılında Ankara’da öldürülen

2022 yılında Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Halil Umut Meler’e atılan tokat olayına atıfta bulunarak, “Kurşun yiyen, tokat yiyen kadar gündem olmadığı bir ülkede yaşıyorsak, kapansın kulüpler, yıkılsın stadyumlarınız” dedi.

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğünün ardından sahanın içerisine girerek Hakem Halil Umut Meler’e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca Meler’in gözünü şişirmiş, Türkiye’deki Ligler iptal edilmişti. Uzun süredir gündemde olan olaya atıfta bulunan Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, “Kurşun yiyen, tokat yiyen kadar gündem olmadığı bir bir ülkede yaşıyorsak, kapansın kulüpler, yıkılsın stadyumlarınız” dedi.

SELMA ATEŞ’İN PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE;

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 2022 yılında Ankara’da öldürülmüş, Türkiye’de büyük yankı uyandırmıştı. Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Halil Umut Meler’e atılan tokat olayına atıfta bulunarak, “Kurşun yiten, tokat yiyen kadar gündem olmadığı bir ülkede yaşıyorsak, kapansın kulüpler, yıkılsın stadyumlarınız” dedi.