Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sergen Yalçın’dan, Sivasspor Açıklaması !

Trendyol Süper Lig’in 22.

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında EMS Yapı Sivasspor – Bitexen Antalyaspor’u konuk etti. Mücadeleyi akdeniz ekibi Antalyaspor 2-1 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Antalyaspor teknik direktörü mücadele hakkında açıklama yaptı.

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Sivasspor – Antalyaspor’u konuk etti. Mücadeleyi Akdeniz ekibi Antalyaspor 2-1 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Sergen Yalçın, aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Sergen Yalçın ilk sözlerinde ;” Bugün 3 puan almak çok önemliydi. Çok zor bir ligde oynuyoruz. Puan cetvelinde herkes birbirine yakın olduğu için 2-3 mağlubiyetle herkesin sıkıntıya düşeceği bir lig .” dedi.

İlk 45 dakikada mükemmel oynadıklarını söyleyen Yalçın:” Geriye düşmemize rağmen hiç kopmadık. Bu da oyuncuların çok cesaretli olduğunu, mücadele ettiğini gösteriyor. Bu açıdan mutluyuz. Oyuncu grubumuz çok değerli. Mücadelelerinden dolayı onlara teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin,  İsrail’li futbolcu Jehezkel’in, Trabzonspor maçının ardından yaptığı hareket sorusuna ;” Ülkenin hassas noktalarına dokundu. Profesyonel bir futbolcunun yapmaması gereken bir davranıştı. Bu tür mesajları sporcular veremez, vermelerine gerek yok. İşleri sadece Futbol oynamak, spor yapmak olmalı. Elimizde olmayan nedenlerle o arkadaşa yolumuzu ayırmaya karar verdik. Doğru bir karardı bence de. İyi oyuncuydu ama hassas noktalar futboldan, spordan daha önemli.” dedi.