Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sergen Yalçın Antalyaspor’a Veda Etti ve Geleceği Hakkında Konuştu

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Antalyaspor maçının ardından geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor

Trendyol Süper Lig’in son hafta açılış maçında Antalyaspor, Alanyaspor’a konuk oldu ve mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. Antalyaspor’un başında son maçına çıkan deneyimli teknik direktör Sergen Yalçın, basın toplantısında mücadele ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın’ın açıklamaları şu şekilde;

”Maçın ilk yarısı tempoluydu ama ikinci yarıda tempo düştü. Son maç olduğu için temponun düşmesi doğal. Oyuna baktığınız zamanda ilk 10 dakikalık bölümde kötü başladık ve golü yedik. 15-20 dakika sonra oyunu dengeledik ve pozisyonlara girmeye başladık. İkinci yarı dengeli bir oyun oldu ve bir yan yoptan bulduğumuz golle berabere bitti. Bana sorarsan adaletli bir skor oldu. Artık ligin son maçı, iki taraf da pozisyon olarak rahat yerdeler. Artık bundan sonra oyuncular tatile gidecekler. Hepsine iyi tatiller diliyorum.”

”İYİ BİR PROJE OLURSA DEĞERLENDİRİRİZ”

”Şu anda bir gelecek planım yok. Bugün itibariyle döneceğiz biz de. Tatil dönemi başlıyor bizim için. Önümüzde bir pozisyon olursa, iyi bir proje olursa değerlendirebiliriz. Ama onun haricinde ‘Şu anda bir şey var mı? diye sorarsanız yok”