Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sergen Yalçın, Suudi Arabistan Yolcusu !

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile yolları ayrılan Sergen Yalçın, Suudi arabistan ekiplerinden sürpriz bir takımla anlaşmak üzere son aşamaya geldi. Şartlar kabul edildiği takdirde Sergen Yalçın iki yıllık imza atmak için Suudi Arabistan’a gidecek.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor

Trendyol Süper Lig’de son olarak çalıştırdığı Antalyaspor’dan ayrıldıktan sonra başka bir takımla anlaşmayan teknik direktör Sergen Yalçın, Suudi Arabistan’a gidebilir.

ARABİSTAN YOLCUSU

Denyimli teknik direktör Sergen Yaslçın’ın Suudi Arabistan’da sürpriz bir takımla anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Menajeri aracılığıyla yürüttüğü görüşmelerde son aşamaya gelen Yalçın, şartlarda anlaşılması halinde iki yıllık bir sözleşme için Suudi arabistan’a gidecek. Ayrıca Yalçın’ın görüştüğü takım şimdilik gizli tutuluyor.

AYRILIK AÇIKLANMIŞTI

Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, geride bıraktığımız sezon bittikten sonra Akdeniz ekibinin başında yer almayacağını açıklamıştı.

Sergen Yalçın, “Başkan ve yönetimle hafta içi yaptığımız toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sezon sonunda devam etmeme kararı aldık.” demişti.

ANTALYASPOR PERFORMANSI

Trendyol Süper Lig’de Antalyaspor ile toplamda 19 maça çıkan, 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi gören Sergen Yalçın, 1.11’lik puan ortalamasıyla 2012 yılında başladığı teknik direktörlük kariyerindeki en düşük ortalamanın sahibi oldu.