Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serdar Topraktepe : ” Allahıma Şükürler Olsun ”

Beşiktaş teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası final maçında Trabzonspor’u mağlup ederek kupayı kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik sorumlusu Serdar

Beşiktaş teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası final maçında Trabzonspor’u mağlup ederek kupayı kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Serdar Topraktepe açıklamasında; ”Beşiktaş’ta hem futbol oynadım hem de hoca olarak kupayı almak nasip oldu. Allah’ıma şükürler olsun.” ifadelerni kullandı.

BASIN MENSUPLARINA AÇIKLAMA

Serdar Topraktepe basın mensuplarına yaptığı açıklamada; ”Kupa tek maç, tek maçlar zor oluyor. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Ne istediysek maç içerisinde yaptılar. Mağlup duruma düşmemize rağmen istediğimiz her şeyi yaptılar. Bütün istediklerimizi oyuncularımızdan aldık.” dedi.

Topraktepe; ”Maçı kazanmayı bildik. Bütün futbolcularımı tabrik ediyorum, hepsini kutluyorum.” diye devam etti.

”BU SENE BAYAĞI SAKATLIK YAŞADIK”

Serdar Topraktepe; ‘‘Futbolcuların hepsi üst düzey futbolcu ama bu sene bayağı sakatlık yaşadık. Bunlar futbolun içinde var. Oyuncu kalitemiz üst seviyede. Onlarla yakın bir ilişkide olduk. Karşılıklı iyi ilişkiler sonucunda onlardan istediklerimizi aldık.” sözlerini sarf etti.

Taraftarlar içinde açıklamalarda bulunan Serdar Topraktepe; ”Taraftarımız her zaman muhteşem. Hatay maçında bile bütün tribünler doluydu. Son dakikaya kadar bizi desteklediler. Hepsine can-ı gönülden teşekkür ediyoruz.” dedi.