Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serdar Dursun’a Sürpriz Teklif !

Portekizli tecrübeli teknik direktör Jose Mourinho’nun takımın başına geçtiği Fenerbahçe’de Serdar Dursun ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Bonservisi elinde olan milli golcüye 1. Lig ekiplerinde Kocaelispor talip oldu. İşte detaylar…

Portekizli tecrübeli teknik direktör

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

Geride bıraktığımız sezonun başında Fatih Karagümrük’e kiralık transfer olan ve devre arasında tekrar Fenerbahçe’ye dönen Serdar Dursun’un yeni sezondaki adresiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

KOCAELİSPOR SERDAR İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

önümüzdeki sezonun hazırlıklarını şampiyonluk parolasıyla sürdüren Kocaelispor, Trendyol 1. Lig’de güçlü bir kadro kurarak yoluna devam etmeyi hedefliyor. Özgür Kocaeli’de çıkan habere göre, Kocaelispor’da Recep Durul yönetimi, milli futbolcu Serdar Dursun’u listeye aldı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden Kocaelispor yönetimi, Karagümrük ile sözleşmesi biten Serdar Dursun’u transfer etmek için girişimlere başlaedı. Kocaelispor, deneyimli oyuncu ile görüşmelere başladı.

BONSERVİSİ ELİNDE

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Dursun, Fenerbahçe’ye ise kiralık olarak gelmişti. Sezonun tamamlanmasıyla iki kulüple de mukavelesi sona eren Dursun, bonservisini eline aldı.

JOSE MOURİNHO’YU BEKLİYORDU

Deneyimli oyuncu Serdar Dursun’un, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’nun kararını beklediği kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasındaydı.

SEZON PERFORMANSI

Süper Lig’de 2023/24 sezonunda toplam 35 müsabakaya çıkan Serdar Dursun, toplamda 9 kez gol attı ve deneyimli oyuncu 2’de asist katkısı sağladı.