Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçuSports HD – Galatasaray-Konyaspor Maçını Canlı İzleme!

Trendyol Süper Lig’in 19.

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında NEF Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray – Konyaspor maçı ne zaman? Galatasaray – Konyaspor maçını kim yönetecek? Galatasaray – Konyaspor maçı saat kaçta? Galatasaray – Konyaspor maçını nereden izleyebilirim? Galatasaray – Konyaspor maçının muhtemel 11’leri! Galatasaray – Konyaspor maçının hakemi kim? işte detaylar…

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında NEF Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray – Konyaspor maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray – Konyaspor maçı 7 ocak pazar günü saat 19:00’da NEF Stadyumu’nda oynanacak.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray – Konyaspor maçı 7 ocak pazar günü saat 19:00’da BeIN Sports ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇINI CANLI OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇININ HAKEMİ KİM?

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray – Konyaspor karşılaşmasını Ali Şansalan yönetecek.

Şansalan’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Ok yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemliğinde Muhammet Ali Metoğlu görev alacak.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇININ MUHTEMEL 11’LERİ

GALATASARAY: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Barış, Ndombele, Kerem Demirbay, Zaha, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu

KONYASPOR: Deniz Ertaş, Ahmet, Uğurcan, Adil, Guilherme, Soner, Oğulcan, Prip, Cicaldau, Moreno, Oliveira

 

GALATASARAY – KONYASPOR maçını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justtv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak siteler üzerinden izlemeyiniz.