Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSports – Real Sociedad – Real Madrid Maçını Canlı İzleme!

La Liga’nın 33. haftasında lider Real Madrid, Real Sociedad deplasmanına konuk olacak. Pekala Real Sociedad – Real Madrid maçı ne zaman? Real Sociedad – Real Madrid maçı saat kaçta? Real Sociedad – Real Madrid maçı hangi kanalda? Real Sociedad – Real Madrid maçının muhtemel 11’leri kimler? Real Sociedad – Real Madrid maçının hakemleri kimler? Real Sociedad – Real Madrid maçı şifresiz mi yayınlanacak? işte detaylar…

La Liga'nın 33. haftasında

La Liga’nın 33. haftasında oynanacak olan Real Sociedad – Real Madrid karşılaşması Reale Arena’da oynanacak. Pekala Real Sociedad – Real Madrid maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? muhtemel 11’leri kimler? maçın hakemleri kimler?

Real Sociedad – Real Madrid maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda?

La Liga’nın 33. haftasında oynanacak olan Real Sociedad – Real Madrid karşılaşması, 26 Nisan Cuma günü saat TSİ 22:00’da Reake Arena’da oynanacak. Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

Real Sociedad – Real Madrid karşılaşmasını canlı olarak izlemek için TIKLAYIN!

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ

La Liga’nın 33. haftasında 26 Nisan Cuma günü saat TSİ 22:00’da oynanacak olan Real Sociedad – Real Madrid karşılaşmasını Jose Luis Munuera Montero yönetecek. Montero’nun yardımcılıklarını Prieto Lopez de Cerain ve Antonio Ramon Martinez Moreno yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğinde ise Francisco Javier Exposito Jaramillo görev alacak.

REAL MADRİD’İN MUHTEMEL 11’İ

Kepa, Carvajal, Militao, Nacho, Fran, Modric, Tchouameni, Ceballos, Arda Güler, Joselu, Brahim Diaz

Real Sociedad – Real Madrid karşılaşmasını lütfen selçukspor – inat tv – vegoltv – canli mac izle – Jojobet – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.