Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSports HD – Konyaspor – Galatasaray Maçını Canlı İzleme

Trendyol Süper Lig’in 38.

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında karılaşacak ve şampiyonluğu belirleyecek olan Konyaspor – Galatasaray karşılaşması Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak. Pekala Konyaspor – Galatasaray karşılaşması ne zaman? saat kaçta ?hangi kanalda? muhtemel 11’leri kimler? karşılaşmanın hakemi kim? işte detaylar…

Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray, Konyaspor deplasmanına gidiyor. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye kendi sahasında yenilen Galatasaray, şampiyonluk maçına çıkacak. Galatasaray’ın Konyaspor’u yenmesi veya berabere kalması durumunda Galatasaray şampiyon olacak. Konyaspor’un Galatasaray’ı yenmesi durumunda ise Fenerbahçe şampiyon olacak.

 

Konyaspor – Galatasaray maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında oynanacak olan Konyaspor – Galatasaray karşılaşması 26 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da oynanacak. Karşılaşma BeIN Sports ekranında canlı olarak yayınlanacaktır.

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında oynanacak olan Konyaspor – Galatasaray karşılaşmasını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Candaş Erbil yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğinde ise Muhammet Ali Mertoğlu görev alacak.

MUHTEMEL 11’LERİ

Konyaspor: Slowik Uğurcan, Adil, Hadebe, Guilherme, Soner, N’Zonzi, Ndao, Oğulcan, Ethemi, Çikalleshi

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Konyaspor – Galatasaray karşılaşmasını lütfen, selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – Jojobet – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.