Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSports HD – Galatasaray-Antalyaspor Maçını Canlı İzleme

Süper Lig’in 27. haftasında

Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray kendi sahasında Antalyaspor’u konuk edecek. Pekala Galatasaray – Antalyaspor maçı ne zaman? Galatasaray – Antalyaspor maçı saat kaçta? Galatasaray – Antalyaspor maçının muhtemel 11’leri kimler? Galatasaray – Antalyaspor maçının hakemleri kimler? Galatasaray – Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Antalyaspor karşılaşması NEF Stadyumunda oynanacak. Pekala karşılaşma ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? muhtemel 11’leri kimler? hakemi kim? işte detaylar…

GALATASARAY-ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Antalyaspor karşılaşması 26 Şubat Pazartesi (Bugün) saat 20:00’da NEF Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma BeIN Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

GALATASARAY-ANTALYASPOR KARŞILAŞMASINI BEIN SPORTS EKRANLARINDAN CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ

26 Şubat Pazartesi günü oynanacak olan Galatasaray-Antalyaspor karşılaşmasını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Anıl Usta yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemliğinde ise Direnç Tonusluoğlu yer alacak.

Karşılaşmanın VAR koltuğunda Özgür Yankaya görev alacak.

KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Davinson, Abdülkerim, Köhn, Kerem Demirbay, Lucas Torreira, Tete, Mertens, Zaha, Carlos Vinicius

Antalyaspor: Helton Leite, Erdoğan, Veysel, Bahadır, Gürau, Kaluziski, Bytyqi, Saric, Safuri, Larsson, Buksa

GALATASARAY-ANTALYASPOR karşılaşmasını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.