Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSports HD – Beşiktaş-Konyaspor Maçını Canlı İzleme!

Süper Lig’in 26. haftasında

Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş kendi evinde Konyaspor’u konuk edecek. Pekala Beşiktaş – Konyaspor maçı ne zaman? Beşiktaş – Konyaspor maçı saat kaçta? Beşiktaş – Konyaspor maçının muhtemel 11’leri kimler? Beşiktaş – Konyaspor maçı hangi kanalda? Beşiktaş – Konyaspor maçının hakemleri kim? işte detaylar…

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Beşiktaş – Konyaspor maçı Tüpraş Stadyumunda oynanacak. Pekala Beşiktaş – Konyaspor maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? canlı olarak nereden izleyebilirim? muhtemel 11’leri! hakemleri kimler? tüm soruların cevabına sayfamız aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Beşiktaş – Konyaspor maçı 19 Şubat Pazartesi (Bugün) saat 20:00’da Tüpraş Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma BeIN Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR Maçını Canlı Olarak İzlemek İçin TIKLAYIN!

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇININ HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Beşiktaş – Konyaspor maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Deniz Caner Özaral yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Burak Pakkan yapacak.

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇININ MUHTEMEL 11’LERİ

BEŞİKTAŞ: Mert, Svensson, Necip, Worrall, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rashica, Muçi, Cenk, Semih

KONYASPOR: Slowik, Ahmet, Uğurcan, Damjanovic, Guilherme, Nzonzi, Soner, Cicaldau, Prip, Ndao, Cikalleshi

Beşiktaş-Konyaspor maçını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.