Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSports – Alanyaspor – Galatasaray Maçını Canlı İzleme

Süper Lig’in 32. haftasında

Süper Lig’in 32. haftasında Alanyaspor kendi sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Pekala Alanyaspor – Galatasaray maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? muhtemel 11’leri kimler? karşılaşmayı kim yönetecek? hakemleri kimler? VAR hakemi kim? şifresiz mi yayınlanacak? işte detaylar…

Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak olan Alanyaspor-Galatasaray karşılaşması Kırbıyık Holding Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma ile ilgili tüm detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Alanyaspor – Galatasaray maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda?

Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak olan Alanyaspor-Galatasaray karşılaşması 15 Nisan Pazartesi günü saat 20:00’da Kırbıyık Holding Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma BeIN Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

ALANYASPOR-GALATASARAY KARŞILAŞMASINI BEIN SPORTS EKRANLARINDAN CANLI OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ

Süper Lig’in 32. haftasında 15 Nisan Pazartesi günü saat 20:00’da Kırbıyık Holding Stadyumunda oynanacak olan Alanyaspor – Galatasaray karşılaşmasını Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Ceniz Caner Özal ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğinde Çağdaş Altay görev alacak.

VAR hakemliği koltuğunda Portekizli hakem Fabio Melo, AVAR koltuğunda ise Abdullah Buğra Taşkınsoy, Mehmet Emin Tuğrul ve Alper Ulusoy görev alacak.

MUHTEMEL 11’LERİ!

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Richard, Leroy Fer, Oğuz A., Efecan Karaca, Yusuf, Ahmed Hassan

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem D., Barış A., Mertens, Kerem A., Icardi

JPEGmini

Alanyaspor – Galatasray karşılaşmasını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – Jojobet – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.