Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selçuk İnan’dan. Beşiktaş Maçı Değerlendirmesi !

Gaziantep FK’nın yeni teknik direktörü Selçuk İnan, Süper Lig’de Gaziantep FK’nın başında ilk maçına Beşiktaş karşısında çıktı. Müsabakayı Selçuk İnan’ın başında bulunduğu Gaziantep FK 2-0 kazandı. Maçtan sonra Gaziantep FK teknik direktörü Selçuk İnan’dan açıklamalar geldi.

Gaziantep FK'nın yeni teknik

Trendyol Süper Lig’İn 29. haftasında Gaziantep FK, İstanbul ekiplerinden Beşiktaş’ı konuk etti. Müsabakayı ev sahibi Gaziantep FK 2-0 mağlup etmeyi başardı. Mücadeleden sonra Gaziantep FK teknik direktörü Selçuk İnan’dan açıklamalar geldi.

İşte Selçuk İnan’ın açıklamalrı şu şekilde;

”ÇOK İYİ NİYETLİLERDİ”

”Bugün maça hazırlanmak kolay olmadı. Henüz iki gün önce geldik. Bir şeyleri çabucak değiştirmek kolay değil. Oyuncuların özgüvenini yukarıya çekmemeye çalıştık. Oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Çok iyi niyetlilerdi. Bizim için startejik bir maçtı.”

”MAÇI KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

” Beşiktaş her ne kadar puan durumunda istediği yerde olmasa da bireysel olarak kaliteli futbolculardan oluşuyor. Bugün dörtlü defans olarak sahaya çıktık. Ertuğrul’u daha önceden de orada oynadığı için sol bekte oynattım. Kolay değil bunları bu kadar kısa sürede yapmak. Maçı kazandığımız için çok mutluyum”

”LİG’DE KALMAYI HAK EDİYOR”

”Antep bizim için en önemli Futbol şehirlerinden biri oldu. Burada hocalık yapmak benim için gurur verici. Bütün taraftarlara teşekkür ediyorum. Bu şehri bu ligde kalmayı hak ediyor.”

”BİTMEDİ, ÇOK MAÇ VAR”

”Çok kritik bir zamanda geldik. Oyuncularımızın bu kadar çabuk şekilde bize bu ilgiyi, özveriyi göstericeklerini çok da beklemiyordum. İnanılmaz katıldılar ve çok motive oldular. Ama tabi daha bitmedi. Çok maç var. Ateş hattında uzaklaşamadık. Amacımız ligde kalmak.”