Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun’un İlkada İlçesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İntihar Etti!

Samsun’un İlkada ilçesinde eşinin

Samsun’un İlkada ilçesinde eşinin kayıp başvurusu yaptığı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni bir sitenin arka bahçesinde ölü olarak bulundu.

Samsun’un İlkada ilçesinde eşinin kayıp başvurusu yaptığı 1 çocuk annesi öğretmen bir sitenin arka bahçesinde ölü olarak bulundu.

EŞİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Olay, İlkada ilçesi Karasamsun Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Köksal Ersayın Anadolu Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan 1 çocuk annesi Sümeyra Güven (38), dün arkadaşlarına gitmek için evinden ayrıldı. Sümeyra Güven’den haber alamayan eşi Hüseyin Güven, dün akşam üstü polis merkezine giderek durumu polis ekiplerine bildirip eşinin kayıp olduğunu belirtti.

BİR KADININ HAREKETSİZ YATTIĞI İHBARI YAPILDI

Bugün sabah saatlerinde 11 katlı Işıtan Sitesi’nin arka bahçesinde bir kadının hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri yerde yatan kadının, eşinin kayıp başvurusu yaptığı öğretmen Sümeyra Güven olduğunu ve olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

KENDİNİ 6. KATTAN ATARAK İNTİHAR ETTİĞİ ANLAŞILDI

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde Sümeyra Güven’in görev yaptığı okula yakın olan Işıtan Sitesi’nin 6’ncı katının apartman merdiveni penceresinden kendini atarak hayatına son verdiği ortaya çıktı.

Güven’in cansız bedeni olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderildi.