Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sakince Kafeye Gelen Kadın, Adama Kurşun Yağdırdı!

Aksaray’da bir kadın, kendisiyle

Aksaray’da bir kadın, kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı iddiasıyla kafede oturan adama silahıyla kurşun yağdırdı. Kafeda adama ateş açan o kadının görüntüsü güvenlik kameralarına yansırken adam ağır yaralandı.

Aksaray’da bir kadın kendisiyle ilişki girdikten sonra adını çıkarttığını öne sürdüğü adama kafede oturduğu zaman yanında getirdiği silahıyla kurşun yağdırdı. Yaşanan o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

KAFEDE KURŞUN YAĞDIRDI

Yaşanan olay, Aksaray – Ankara Karayolu Çiftlik Mahallesinde bulunan bir kafede meydana geldi. Çevreden alınan bilgiye göre, B.S. isimli kadın, kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı gerekçesiyle A.B. isimli adamı takibe aldı. Takip ettiği şahsın bir kafede oturup yakınıyla çay içtiği anda kafeye giren kadın çantasından çıkardığı tabancayla onlarca kişinin içinde A.B. isimli şahsa ateş etmeye başladı. Neye uğradığını şaşıran adam yaralanmasına rağmen can havliyle kaçmaya çalışırken, kafede bulunan diğer müşterilerin de kimisi kaçtı kimisi de masanın altına saklandı.

BİŞEY OLMAMIŞ GİBİ KAFEDEN ÇIKTI

Yaşanan tüm bu olaylar kafenin güvenlik kamerasına yansıdı. Toplamda 7 el ateş eden kadın daha sonra hiçbirşey olmamış gibi tabancasını çantasına koyarak kafeden çıktı. 3 kurşun isabet eden adam çevredki vatandaşlar tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Sevisine kaldırıldı.