Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sakarya’nın Sapanca İlçesinde Fırtına Görüntüleri!

Şiddetli fırtına Sakarya’nın turistik

Şiddetli fırtına Sakarya’nın turistik ilçesi olan Sapanca’da etkili oldu. Fırtına yüzünden ağaç devrilerek yola düştü, çöp kovaları devrildi, parkların çitleri devrildi, bazı dükkanların tabelaları uçtu, elektrik telleri bir birine sürterek kıvılcım çıkardı.

Sakarya’yı etkisi altına alan yağış ve fırtına Sapanca ilçesini de etkisi altına aldı. Turistik ilçede vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Fırtına sebebiyle ağaç devrilerek yola düştü, çöp kovaları devrildi, parklarda bulunan çitler devrildi, bazı dükkanların da tabelaları uçtu.

AĞAÇ YOLA DEVRİLDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Sakarya ile ilgili aşırı yağış ve fırtına uyarısı yapmıştı. Bölgede dün yaşanan şiddetli yağış ve fırtına gece saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde yoğun fırtına yüzünden bir ağaç yolun içerisine devrildi. Yol bir süre tek şerit çalıştı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri gelerek ağacı yolun içerisinden kaldırdı.

DÜKKANIN TABELASI PARÇALANDI

Bir dükkandın tabelaları da aşırı fırtına ve rüzgar yüzünden parçalanarak dükkanın önüne düştü. Şans eseri dükkanın önünde kimse yoktu bu yüzden yaralanan olmadı.

ÇÖP KOVALARI DEVRİLDİ

İlçe genelinde yaşanan fırtına ve rüzgardan etkilenen bir çok çöp kovası devrildi. Ayrıca park bahçeleri ve kafe çevrelerinde bulunan çitler aşırı fırtınadan etkilenerek yan yattı.