Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağanak Yağıştan dolayı Antalya’nın Hangi ilçelerinde Okullar Tatil Edildi?

Akşam saatlerinde sağanak yağış

Akşam saatlerinde sağanak yağış başlayan Antalya’da gece saatlerinde şiddetini artırdı. Çok sayıda ev ve iş yerini su basarken, 5 ilçede eğitim öğretime 1 günlüğüne ara verildi. Pekala bu ilçeler hangileri? işte detaylar…

Antalya’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, gece saatlerinde şiddetini artırdı. Bölgedeki çok sayıda ev ve iş yerlerini su basarken, bölgedeki 5 ilçede eğitim öğretime 1 günlüğüne ara verildi.

EVLERİ VE İŞYERLERİNİ SU BASTI

Yoğun ve şiddetli yağış nedeniyle Antalyaspor kafilesini taşıyan uçak, planlanan Antalya Havalimanı yerine Gazipaşa Havalimanı’na inmek zorunda kaldı.

Antalya merkezinde akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış, gece saatlerinde   şiddetini artırdı. Kırsal kesimlerdeki mahallelerde ev ve işyerini su basarken, kent merkezinde su birikintileri oluştu. Vatandaşlar ve araçlar yolda ilerlemekte zorlandı.

5 İLÇEDE OKULLARA 1 GÜNLÜĞÜNE ARA VERİLDİ

Yoğun ve şiddetli yağış nedeniyle Antalya Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizde devam edek olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle 5 merkez ilçemizde Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa’da eğitim kurumlarında Hıfzıssıhha kararı gereğince 13.02.2024 Salı günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Ayrıca olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçemizde kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel 1 gün idari izinli sayılacak” ifadeleri kullanıldı.