Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sacha Boey’nin Galatasaray Taraftarına Yaptığı Açıklama!

Rennes’ten 2021 yılında Galatasaray’a

Rennes’ten 2021 yılında Galatasaray’a transfer olan Sacha Boey, 30 milyon euro bonservis bedeli ile Bayern Münih’e transfer oldu. Transferinin açıklanmasının ardından açıklama yapan Boey, Galatasaray taraftarına teşekkür ederek, “asla unutmayacağım” dedi.

Galatasaray’da forma giyen Sacha Boey, Alman Devi Bayern Münih’e 30 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu. Boey, Transferin resmi olarak açıklanmasının ardından Galatasaray taraftarı ile ilgili açıklama yaptı.

SACHA BOEY’İN AÇIKLAMASI

“Sevgili Galatasaraylılar, Üç muhteşem yıldır temsil etmekten gurur duyduğum bu büyük kulüp Galatasaray’ın ayrılışını büyük bir duygu ile duyuruyorum.

Sizin yanınızda çok güzel anlar yaşadım Türkiye’nin en büyük kulübünün renklerini savunmak bir onurdu. Kariyerimde bir sonraki aşamaya geçmeden önce hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.

Desteğinizi hissetmek, tutkun futbol kariyerimde ama aynı zamanda bir erkek olarak hayatımda inanılmaz bir anı olarak kalacak.

Ayrıca takım arkadaşlarıma hocama tüm personele kulüp liderlerine teşekkür ederim Dünyadaki en iyi izleyiciler arasındasın ve sonsuza kadar hafızama kazınacaksın.

1 numaralı destekçiniz olarak kalmaya devam edeceğim ve nerede olursam olayım takımın sonuçlarını takip etmeye devam edeceğim! Sonsuza kadar hikayemin bir parçası olacaksın. Teşekkür ederim, seni asla unutmayacağım.”