Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sabiha Gökçen’de 1 Simit ve 1 Meyve Suyu’nun Fiyatı 500 TL !

İstanbul’un en gözde Havalimanlarından

İstanbul’un en gözde Havalimanlarından birisi olan Sabiha Gökçen Havalimanı’nda, bir vatandaş 1 simit ve 1 meyve suyuna 500 TL verdi ve yaşadığı şaşkınlık sonrası fiyat yazan fişi sosyal medya hesabından paylaştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise gönderinin altına ” Bunun adı soygun”, ” bu dolandırıcılık” gibi yorumlarda bulunuldu.

Özellikle İstanbul’da bulunan Havalimanlarında, fiyatların alıp başını gittiği günlerde, bir yolcunun İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 1 simit ve 1 meyse suyuna verdiği ücret dudak uçuklattı. 1 simit ve 1 meyse suyuna 500 TL veren kişi, aldığı 2 ürünün fişini sosyal medya hesabında paylaştı ve yaşanan bu olay gündem oldu.

1 SİMİT VE MEYVE SUYU 500 TL

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir vatandaş 1 simit ve 1 meyve suyu’na 500 TL ödedi ve bu iki ürünün fişini çekerek sosyal medya hesabında paylaştı.

” BU DOLANDIRICILIK ”

Yolcunun paylaştığı fişte simide 310 TL ve meyse suyuna 190 TL  fiyat yazılmasına sosyal medya kullanıcıları isyan etti. Gönderiye bazı sosyal medya kullanıcıları ” bunun adı soygun” ve ” bu dolandırıcılık” gibi yorumlarda bulundu.