Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rıza Çalımbay S Sport’a Açıklamalarda Bulundu !

Geçen hafta Beşiktaş’ta teknik

Geçen hafta Beşiktaş’ta teknik sorumlu görevinden istifa eden Burak Yılmaz’ın yerine getirilen Rıza Çalımbay S Sport’a açıklamalarda bulundu.

Rıza Çamlıbay’ın Sözleri :

” Bizim maç kazanmamız gerekiyor. Çok geç geldim ve çok sakat var. Onlar da iyileştiğinde istediklerimizi yapacağız. Avrupa maçlarında önemli bir hedefimiz var, ülke puanı kazandırmak. Denizlispor’u çalıştırırken Lyan’la rövanş maçına elemek için gideceğimizi söylemiştim. Şu anda Türkiye’nin puana ihtiyacı var, onu kazandıracağız. Bizim bir anda çok başarılı olmamız da kolay değil, zamana ihtiyacımız var. Kaynaşmanın da çok iyi olması gerekiyor. Devreye kadar telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Transferlere şu an karar vermemiz mümkün değil. Takımı her yönden gördükten sonra kararımızı veririz. Bir iki haftada her şeyi düzeltmek zor olur ama en iyisini yapmaya çalışacağız. Takımda bir arkadaşlık havası yaratmamız gerekiyor. Perşembe günü beraber yemek yiyecekler, bu tabii başlangıç. Zaynutdinov’un burnundaki kırık ameliyatlık değil. Ghezzal, sakatlığı nüksettiğinde soyunma odasında ağlamaya başladı. Oynamamaya arkadaşları ikna etti. Orada bağlılıklarını gördüm.”

Tek Sıkıntımız Sakatlıklarımız

” Rebic’le yüzde yüzünü vermesi için konuştum, aynısını Rosier’ye de söyledim. İkisi de çok daha iyi duruma gelecekler. Son maçta herkes herşeyini verdi. Bu takım geçen sezon uzun süre kaybetmeden devam etti. Onlarla o günleri hatırlatarak daha iyisini yapabileceklerini söyledim. Tek sıkıntımız sakatlıklar. Milli maç arasının ardından sakatlarımızın da büyük bölümü dönecek. Özellikle Cen Tosun ve Vincent Aboubakar dönecek diye düşünüyorum. Bizim şu anda maçlara odaklanmamız gerekiyor. Hazırlık maçları yapacağız, altyapıdan oyuncularımızı götüreceğim o maçlara. Maç eksiğini kapatması gereken futbolcularımız var. Afrika Kupası’na en fazla oyuncu verecek takımlardan biriyiz. Ocak ayındaki transfer dönemi için yardımcılarımı maç izlemeye gönderiyorum. Alternatiflere bakıp kararımızı vereceğiz. Krizler futbolun içinde var. Pes etmemek gerek. Necip çok iyi bir kaptan. Takımın bu maçta bütünleşmesi mükemmeldi. Takım her şeyin farkında. İstikrar yakalamamız gerekiyor.”

Traftara Çok İhtiyacımız Var

” Bu taraftarla çok maçlar kazandık. Onlarla tekrar bütünleşmek de önemli. İlk maçı da kazanmamız bu açıdan güzel oldu. Maçtan önce taraftarın gösterdiği sevgi, eski günleri hatırlattı bana. Onlara çok ihtiyacımız var. Her yerde onlara layık bir şekilde oynayacağız. Bir şeyler başarmak istiyorsak bu mutlaka taraftarlarla birlikte olacak. Gerçekçi olacağız, önümüze bakacağız. Acı çekmeden, çalışmadan maç kazanılmıyor.” ifadelerini kullandı.