Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rigas – Galatasaray Muhtemel 11’ler

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci maçında deplasmanda Letonya ekibi RFS ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci maçında deplasmanda Letonya ekibi RFS ile karşı karşıya gelecek.

Letonya’nın başkenti olan Riga’da Daugava Stadı’nda yapılacak maç saat 19.45’te başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Son olarak Trendyol Süper Lig’de 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, bu sezona UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme hedefiyle başladı. Yenilenen formatta 36 takımlı grup aşamasında yer alabilmek için play-off oynamak zorunda kalan Galatasaray, İsviçre temsilcisi Young Boys’u geçemedi.

 

MUHTEMEL 11’LER

RFS: Ondoa, Savalnieks, Prenga, Balodis, Lipuscek, Odisharia, Markhiyev, Panic, Zalenkovs, Ikaunieks, Kouadio

GALATASARAY: Günay, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Gabriel Sara, Torreira, Barış Alper, Dries Mertens, Yunus Akgün, Mauro Icardi.

 

OSİMHEN, ZİYECH, SALLAİ, EYÜP, GÖKDENİZ YOK

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı devam eden Victor Osimhen ve Hakim Ziyech ile UEFA listesinde adı olmayan Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve yeni transfer Roland Sallai, RFS’ye karşı forma giyemeyecek.

Fas Milli Takımı’nın eylül ayı başıonda Lesotho ile yaptığı mücadelede sakatlanan Ziyech, henüz sakatlığını atlatamadı. Genç futbolcular Eyüp ve Gökdeniz ile yeni transfer Sallai ise isimleri UEFA listesine verilmediği için karşılaşmada görev alamayacak.