Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Recep Uçar’dan Galatasaray Açıklaması !

Trendyol Süper Lig’in 20.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Kayserispor Galatasaray’a konuk oldu. Mücadeleyi ev sahibi takım Galatasaray2-1’lik skorla kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında ilk açıklamasında Irak’ın kuzeyinde  Pençe – Kilit harekatı bölgesinde şehit olan askerlerimize başsağlığı  dileğinde bulunarak:” Şehitlerimiz var. Bence kaybedilen, kazanılan her maçtan daha önemli. O insanlar, biz burada rahat bir ortamda futbol oynayalım, çocuklarımız rahat okula gitsinler diye canlarını feda ediyorlar. Hepsine Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray deplasmanının çok zor olduğunu belirten Recep Uçar; ” iyi bir atmosferde, iyi seyirci desteği, iyi oyuncu ve oyun gücü olan Galatasaray ile mücadele etmenin zor olduğunu biliyorduk. Bizim de şartlar ne olursa olsun puan alarak Kayseri’ye dönmek hedefimizdi. İlk yarıya baktığımızda golü eşleşme hatasından yedik. Talihsiz bir hataydı. Oyundan kopmadık. Bizim adımıza talihsizlikti! İkinci yarı kendi oyunumuzu ortaya koyduk. Galatyasaray’ın yaptığı hata sonucunda bulduğumuz golle eşitliği sağladık. Sonrasında yine bireysel hata sonucu oluşan penaltı oldu. Maçı 2-1 kaybettik. Üzgünüm, ana hedefimiz burdan puan almaktı. Bunu başaramadık.” dedi.

Galatasaray’ın galibiyetinden dolayı oyuncuları ve Okan Buruk’u tebrik eden Uçar:” Hakem Atilla Karaoğlan da bence iyi maç yönetti. Mazeret üretmeden var olan oyuncularımızla direnmeye devam edeceğiz. Kayserispor, büyük bir takım. Kayserispor forması da ağır bir forma. Bugün çocuklar aslanlar gibi hakkını vermeye çalıştı. Kendi oyuncularımı tebrik ediyorum.” sözlerini sarf etti.