Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Recep Tayyip Erdoğan’dan Şeriat Açıklaması !

Diyanet Akademisi Başkanlığı 1.

Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Töreni’nde açıklamalarda bulunan Recep Tayyip Erdoğan şeriat hakkında da açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Diyanet Akademesi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şeriat hakkındaki konuşması dikkat çekti.

ERDOĞAN’IN KONUŞMASI

Son dönemde Türkiye karşıtı kimi çevrelerce çift kulvarlı bir kampanya yürütüldüğünü görüyoruz. İlki lümpen faşistlerin gündeme getirmeye çalıştığı ‘İslamsız Türklük’ tanımıdır. Milletimizin İslam’a ve Kuran’a hizmetle geçen 1300 yıllık şanlı tarihi yok sayılmaya çalışılıyor. Böylece milletimizi ayakta yutan, milletimize asli kimliğini kazandıran tarihi, kültürel ve beşeri değerleri tahrip edilmek isteniyor. Çok açık ve net söylüyorum; İslam’ın gaza ruhunu taşımayan bir Türklük projesi, aslında Türk milletini müzeye kaldırma ve folklorik bir öge haline getirme teşebbüsleridir” diyerek seküler milliyetçiliğe de yüklendi. Kampanyanın ikinci kulvarında ise farklı maskeler altında sahnelenen şeriat düşmanlığı vardır. İslam’ın hayata dair kurallarının bütününü temsil eden şeriata düşmanlık, esasında dinin bizahiti kendisine husumettir.” dedi.