Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Real Madrid’in Yıldızı Bellingham’a Şok Ceza Kapıda !

İspanya La Liga’da geçen

İspanya La Liga’da geçen hafta oynan Getafe – Real Madrid müsabakasından sonra çıkan bir görüntü büyük yankı uyandırdı. Bu görüntünün ardından İspanya futbol Federasyonu açıklama yapmak zorunda kaldı ve Real Madrid’in yıldız oyuncusu Jude Bellingham için ceza kapıda ! İşte olayla alakalı detaylar…

İspanya La Liga’da 1 Şubat’ta Lig’in 20. haftasın Getafe – Real Madrid’i konuk etti.

Real Madrid 14. ve 56. dakikalarda Joselu’nun attığı gollerle mücadeleyi 2-0 kazanmayı başardı. Ancak mücadeleden sonra şok edici bir olay ortaya çıktı.

JUDE BELLİNGHAM’DAN GREENWOOD’A ŞOK SÖZLER !

Mücadele devam ederken, Manchester United’in eski yıldızı Mason Greenwood’la, Jude Bellingham bir pozisyonda karşı karşıya geldiler.

İki oyuncu birbirleri ile pozisyondayken Bellingham’ın Greenwood’a doğru söylediği bir cümle ekranlara yansıdı. Ekrana yansıyan görüntüde Bellingham’ın Greenwood’a ” tecavüzcü” anlamına gelen ” Rapist” dediği gündeme geldi.

DUDAK OKUYUCULARI TARAFINDAN İNCELENECEK

Mücadeleden sonra Getafe teknik heyeti maçın hakemine olayı anlatarak bu olayı raporunda vermesini istedi. Bu olayın ardından İspanya Futbol Federasyonu yaşanan olayı incelemek üzere Disiplin kurulu’na sevk etti ve dudak okuma uzmanları Bellingham2ın görüntülerini izleyecek.

İngiliz Daily Mail, Jude Bellingham’ın Greenwood’a yönelik görüntülerini bir dudak okuma uzmanına izletti. Görüntüyü izleyen uzman, Bellingham2ın, Greenwood’a ‘tecavüzcü’ dediğini yüzde 97 oranında onayladı.

İspanya Futbol Federasyonu, dudak okuma uzamanlarından gelecek rapora göre, Real Madrid’in İngiliz yıldızı Bellingham’a büyük ceza verebilir.