Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rayların Yakınında Resim Çekinmek İsterken, Tren Çarptı!

Gürcistan’da Nini Lomidze isimli

Gürcistan’da Nini Lomidze isimli bir kadın tren raylarında fotoğraf çekilirken yüksek hızlı trene çarptı. Makinist uyarı yapmasına rağmen poz vermeye deavm eden kadın, trenin çarpmasıyla yere fırladı. Meydana gelen kazadan sağ kurtulan Lomidze, “İyiyim, kazaydı. Rayların kullanıldığını bilmiyordum. Treni fark ettiğimde geçti.” dedi.

Gürcistan’ın Tiflis şehri yakınlarında, Nini Lomidze adlı bir kadının fotoğraf çekilirken kendisine yüksek hızlı trenin çarptığı an kameraya yansıdı.

Görüntülerde, kırmzı elbiseli Lomidze’nin fotoğraf çekilmek için tren raylarına yaklaştığı görülüyor. Tren makinisti, kadını uyarmak için korna çalıyor, ancak Lomidze saçını ve kıyafetini düzeltmeye devam ediyor.

Tren yaklaşırken Lomidze poz veriyor. Birkaç saniye içinde tren ona çarpıyor ve rayların kenarındaki kadını yere fırlatıyor. Arkadaşlarının şok içinde çığlık attığı duyuluyor.

Meydana gelen kazada Lomidze, “İyiyim, bu sadece bir kazaydı. Rayların kullanımında olduğunu bilmiyordum. Trenin geldiğini fark ettiğimde çok geçti.” dedi.