Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rasim Ozan Kütahyalı’dan Skandal Açıklama;”TFF Feneri Şampiyon Yapacak”

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı,

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, TFF seçiminde Mehmet Büyükekşi’yi 5 oy farkıyla geçerek Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında ortaya çarpıcı bir iddia attı. İşte detaylar …

Geride bıraktığımız hafta gerçekleşen Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurul ve Başkanlık seçiminde Mehmet Büyükekşi’yi 5 oy farkla geçen İbrahim Hacıosmanoğlu TFF’nin yeni başkanı olmuştu. Seçim zaferinin ardından açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu geçmişi unutarak temiz bir sayfa açacağını söylerken gazeteci Rasim Okan Kütahyalı, sosyal medya hesabından, TFF’nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu sezon Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağını iddia etti.

“TFF, FENERBAHÇE’Yİ DIŞLAYAMAZ”

Kütahyalı açıklamasında, “Bu konuda Ali Koç’u haklı buluyorum. Ancak TFF, bu şartlar altında Fenerbahçe’yi dışlayamaz. Fenerbahçe’yi kaybetmek istemezler.” dedi.

“FENERBAHÇE’Yİ ŞAMPİYON YAPACAKLAR”

Ayrıca Rasim Okan Kütahyalı, “Bu sebeble, bu sene Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaklarni göreceksiniz. Hacıosmanoğlu Fenerbahçe düşmanı olarak görülse de ters manevra yapılacak. Galatasaray, şampiyonluğu unutsun. Bir Galatasaraylı olarak, önümüzdeki sezondan ümitli değilim.”