Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rachid Ghezzal: ”Aldığım Parayı Hak Ettim”

Geçtiğimiz günlerde Süper Lig devi Beşiktaş’tan ayrılan rachid Ghezzal, ayrıldıktan sonra ilk defa açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Süper Lig

Toplamda 4 sene Beşiktaş forması giyen ve geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’tan ayrılan Rachid Ghezzal, Beşiktaş’ta ki günlerini hiçbir zaman unutmayacağını açıkladı.

Cezayirli futbolcu Ghezzal, İstanbul’dan ayrılmadan önce açıklamalarda bulundu.

”ALDIĞIM PARAYI HAK ETTİM”

Siyah-beyazlı takımdan aldığı parayı hak ettiğini söyleyen Ghezzal, ”Türkiye’ye geldiğimde teknik direktör Sergen Yalçın’dı. Moral motivasyon açısından ve futbolcu ruhundan anlayan bir teknik adam ile çalıştım. Sergen Yalçın o dönem herkesin kaçıp gittiği ortamda 13 futbolcuyu karşısına alarak sarf ettiği ‘Benim için gidenler değil kalanlar önemli. Çünkü kalanların performansını biliyorum. Sonuna kadar savaşırsak kazanırız.’ sözü hala aklımda. O dönemde yaşadığımız arkadaşlığı ve kazandığımız şampiyonluğu unutamam. Ben gol atmaktan çok asist yapmayı daha çok seviyorum. Kısaca aldığım parayı hak ettiğimi düşünüyorum. Herkes hakkını helal etsin.” dedi.

Ayrıca Türkiye’den teklifler aldığını belirten Ghezzal şu ifadeleri kullandı:

”Fransa, İspanya ve Almanya’dan bazı teklifler var. Ailem ile karar vereceğiz. Türkiye’den birkaç kulüpten gelen teklif fena değil. Beşiktaş, Başkanı ve yönetim yeni geldi, kendilerine göre planları var. Yönetimin benimle ilgili tasarrufuna saygı duyuyor, başarı diliyorum. Beşiktaş daima kalbimde kalacak.” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Beşiktaş’ta toplamda 123 müsabakaya çıkan Rachid Ghezzal, bu maçlarda 17 gol ve 33 asistlik skor katkısı sağladı.