Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PKK’nın Sözde Sorumlularından Ali Xebat, MİT Tarafından Etkisiz Hale Getirildi

Terör örgütü PKK/YPG’nin sözde

Terör örgütü PKK/YPG’nin sözde sorumlularından Erdinç Bolcal, MİT tarafından Irak’ın kuzeyindeki Süleymaniye’de nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.

Terör örgütü PKK/KCK’nın sözde sorumlularından olan “Ali Xebat” kod adlı Erdinç Bolcal adlı terörist, MİT’in Kuzey Irak’ta bulunan Süleymaniye bölgesine düzenlediği nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.

MİT’in Irak’ın kuzeyinde bulunan Süleymaniye-Kerkük bölgesinde düzenlediği nokta operasyonda, PKK/YPG’nin sözde sorumlularından olan “Ali Xebat” kod adlı Erdinç Bolcal etkisiz hale getirildi.

SÖZDE TABUR KOMUTANLIĞI VE AKADEMİ SORUMLULUĞU FAALİYETLERİNDE BULUNDU

“Ali Xebat” kod adlı Erdinç Bolcal, Irak Süleymaniye-Kerkük bölgesinde yer alan PKK/YPG Şilan Guyi Akademisi sözde sorumlusuydu. Terör örgütü adına İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde ideolojik eğitim veren Bolcal aynı zamanda gençlere yönelik yaptığı propaganda ve baskı çalışmaları ile onları PKK’nın kırsal kadrolarına katmak için çalışmalarda bulunduğu öğrenildi.

Erdinç Bolcal, Kuzey Irak’a geçiş yaparak sorumlu bir şekilde silahlı faaliyetleri yürütmeye başladı. Süleymaniye ve Kerkük alanlarında sözde tabur komutanlığı ve akademi sorumluluğu faaliyetlerinde bulundu.